Kommunikation

Projeco jobbar med kommunikation på olika sätt. Vi kan ta fram layouter och producera broschyrer/reklamblad, vi kan producera och underhålla webbsidor och andra därtill kopplade webbkanaler och vi kan jobba med muntlig information och presentation. Klicka på menyknapparna till vänster för att läsa mer.


Layout - profil

Projeco har tagit fram ett antal logotyper, grafiska profiler och broschyrer genom åren. Dessa har ofta varit kopplade till de uppdrag vi har haft. Nedan finns ett antal exempel på detta. Vi arbetar med Adobe Creative Suite och kan producera grafiskt material, revidera bilder, skapa logotyper med mera. Vi har även arbetat med att skapa mallar utifrån grafiska profiler. Det kan handla om bildspelsmallar, brevmallar etc. Kontakta oss gärna om du vill veta mer!

KNUT-projektet
Till vårt nuvarande uppdrag har vi ansvarat för hela den grafiska profilen. Vi har utformat webbsidan, broschyrer och mallar.

Vi har även producerat inbjudningar (se exempel till vänster) och letat fram exempelbilder.

Ecoproject
BioFuel Region har under många år arbetat med hållbara projektarbeten och nu när intresse visats för att sprida aktiviteterna så har vi tagit fram ett nytt namn, en ny logotyp och ett nytt material för konceptet.

Svenskt Näringslivs skoldagar
Genom att använda olika befintliga grafiska element har vi skapat material för de konferensdagar som vi anordnar åt Svenskt Näringsliv.

Entreprenör Y
När vi var med och drev projektet Entreprenör Y så tog vi fram loggor och producerade material i form av broschyrer, inbjudningar, presentationer med mera.

Upp


Webb

Projeco kan skapa er webbsida likväl som att underhålla er befintliga webbsida. Vi kan också hantera sociala medier kopplat till er kommunikation. Vi har tidigare tagit fram ett antal webbsidor och har ansvar för uppdatering av andra sidor. Nedan ser ni några exempel. Kontakta oss gärna för mer information!

Backa Gård
Vi tog fram hela sidan åt Backa Gård och ansvarar även för att göra uppdateringar.
www.backagard.nu
Kunskapslänken
I vårt nuvarande uppdrag har vi tagit fram webbsidan och även kopplat den till Facebook och Mynewsdesk. Detta gjorde vi även med den förra projektsidan
www.kunskapslänken.nu
OFB Tools
En sida som vi också tagit fram. Den informerar om olika entreprenörskapskoncept. Vi har inte underhållet för denna sida.
www.ofbtools.com
Projeco
Vår egen sida har vi skapat själva. Självklart ansvarar vi även för uppdateringarna.

Upp


Information

Muntlig information/presentation
Projeco har stor vana av att informera och presentera olika budskap. Vi har under många års tid varit ute och hållit informationer inom olika ämnen för olika målgrupper så som elever, lärare, offentliga tjänstemän och företagsledare.

Vi har även deltagit på många mässor och events där vi stått i montrar och informerat om projekt, ämnen, produkter med mera.

Vi har även agerat moderator samt föreläst om olika ämnen på konferenser.

Skriftlig information/presentation
Vi har även erfarenhet av att revidera texter, skriva ansökningar, producera presentationer i form av broschyrer och bildspel samt skriva pressmeddelanden.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer!

Upp

 

Copyright: Projeco 2011 - Webmaster: mathias@projeco.se