CV - Kompetens

Projeco är ett enmansföretag som ägs och drivs av mig, Mathias Sundin.

Sedan 1997 har jag arbetat med uppdrag som gett mig en breda kunskaper men som har fokus på ungdomar, utvecklingsarbete, hållbar utveckling och entreprenörskap.

Under åren 1997-2005 arbetade jag som regionchef på Ung Företagsamhet. Jobbet hade VD-karaktär och innebar ansvar för verksamhet, ekonomi och anställda. Jobbet innebar även att arbeta mot en styrelse, att skaffa finansiering från privata och offentliga samarbetspartners samt att inspirera, informera och fortbilda elever och lärare. Arbetet på Ung Företagsamhet gav mig även ett stort nätverk lokalt, regionalt, nationellt och i viss mån även internationellt.

Januari 2006 startade jag företaget KUSE kompetens & resurs som 2010 bytte namn till nuvarande Projeco - projektledning & kommunikation. Jag har nu arbetat i snart 10 år som företagare med ett stort antal olika uppdrag.

Min utbildning i grunden är byggnadsingenjör men jag har genom mitt arbete fått gå olika utbildningar inom ledarskap, verksamhetsutveckling, idéutveckling, rådgivning, mediakunskap med mera. Mina huvudsakliga kompetensområden återfinns numera inom hållbar utveckling, skolutveckling, individutveckling och samhällsutveckling.

Ta en titt i mitt CV så får du mer information om mig och mina erfarenheter. Tveka inte att kontakta mig om du vill veta mer!

Ladda ner Mathias Sundins CV i pdf-format (0,9 Mb)


Copyright: Projeco 2011 - Webmaster: mathias@projeco.se